Pelipaikkoina Käpylän Urheilupuiston (os. Mäkelänkatu 72) upeat luonnonnurmet ja aikuisten sarjoissa tekonurmet!

Turnauksen järjestäjänä toimii PK-35.
Kaikki sarjat pelataan ns. pikkukentillä.
Peliaika kaikissa sarjoissa 1x25 min.
Kaikille aikuisten sarjojen joukkueille taataan vähintään 3 ottelua ja juniorisarjojen joukkueille 5 ottelua.

Yhteyshenkilö:
PK-35 Nuorisotoimenjohtaja Juuso Mattila
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
0407754858

Osallistumisoikeudet:
Miesten sarjassa saa pelata korkeintaan miesten 4.divisioonassa pelaavat pelaajat


Osallistumismaksut:
Aikuisten sarjat 160,-
Juniorisarjat 130,-
P11 - sarjat 100,-

Tuomarit:
Ottelut tuomitsevat Helsingin Erotuomarikerhon viralliset erotuomarit ja nuorimmissa juniori-ikäluokissa seuran koulutetut pelinohjaajat.

Hyvä joukkueesi yhteyshenkilö!
Lue huolellisesti läpi tämä Käpylä Cupin turnausinfo ja käy se läpi myös joukkueesi kanssa. Näin varmistatte että viikonlopun pelit sujuvat hyvän urheiluhengen merkeissä!!

Pelaajaluettelo: Pelaajaluetteloa ei tarvitse toimittaa järjestäjille, mutta se pitää pystyä esittämään tarvittaessa.

Varmista että joukkueesi käytössä on ainakin kylmäpusseja ja -spraytä omasta takaa loukkaantumisia varten.

Kisatoimiston ilmoitustaululta on luettavissa kaikkien pelien viralliset tulokset, lohkojen tilanteet ja otteluajat. Turnauksen kaikki otteluajat ovat myös luettavissa osoitteesta turnaus.net . Päivitämme tuloksia sivuille mahdollisuuksien mukaan, mutta emme välttämättä reaaliajassa. Voit kääntyä kisatoimiston puoleen myös turnausta koskevissa kysymyksissä.

Koska Käpylä Cup on niin aikuisten kuin junioreiden hyvähenkinen tapahtuma, noudatamme turnauksessa nollatoleranssia kaikkien päihteiden suhteen. Tupakointi on kielletty kenttäalueilla samoin kuin muidenkin päihteiden käyttö!

Tuomarit ja järjestysmiehet ovat ohjeistettu poistamaan välittömästi pelikentältä tai sen läheisyydessä päihteiden vaikutuksen alaisina olevat henkilöt. Jos joku joukkueeseen kuuluva henkilö tai sen kannattaja toistuvasti aiheuttaa ongelmia, niin kyseinen joukkue poistetaan turnauksesta ja se tuomitaan hävinneeksi kaikki ottelunsa maalein 3-0. Pitäkää siis oma-aloitteisesti huoli siitä, että kaikki joukkueenne kanssa tekemisissä olevat henkilöt käyttäytyvät asiallisesti, niin vältymme turhilta ongelmilta.

Vakuutukset:

Joukkueiden kaikki pelaajat ja toimihenkilöt, joilla ei ole vakuutusta Käpylä Cupissa tapahtuvien vahinkojen (esim. loukkaantuminen pelissä) varalle huolehtivat itse vakuutuksistaan. Vahingon sattuessa pelaaja ja toimihenkilöt ovat itse täysimääräisesti korvausvastuussa. Käpylä Cup ei vastaa mistään vahingoista tai tapaturmista aiheutuvista kuluista.